Nadzór nad materiałami i wyrobami kontaktującymi się z wodą przeznaczoną do spożycia przez ludzi oraz nowymi technologiami uzdatniania wody
Opis
Celem niniejszego artykułu jest przedstawienie zagadnień związanych z technologiami oraz materiałami, wyrobami, preparatami stosowanymi w urządzeniach i instalacjach mających kontakt z wodą przeznaczoną do spożycia, w aspekcie bezpieczeństwa zdrowotnego konsumentów.
Wszystkie artykuły sprzedawane w sklepie Wydawnictwa Seidel-Przywecki dostępne są w formie plików PDF, do odczytania których wymagany jest darmowy program Acrobat Reader.
Artykuły w formie elektronicznej to wygoda, oszczędność i ochrona środowiska.
Po dokonaniu opłaty otrzymasz wiadomość z linkiem do pobrania pliku PDF. Zalecamy zarejestrowanie się w sklepie, wówczas wszystkie zakupione pliki będą stale dostępne w zakładce "Twoje zamówienia".
Wszelkie prawa zastrzeżone. Copyright © Wydawnictwo Seidel-Przywecki Sp. z o.o.
Artykuł jest chroniony prawami autorskimi. Kopiowanie, wypożyczanie i publiczne odtwarzanie jest zabronione.
Dane techniczne
autor | Remigiusz Nowakowski, Bogdan Czapla (WSSE w Katowicach - Oddział Bezpieczeństwa Wody), Grzegorz Hudzik (Śląski Państwowy Wojewódzki Inspektor Sanitarny) |
źródło | Technologia Wody nr 2/2012 |
format pliku | |
wielkość pliku | 0,36 MB |
ilość stron | 4,5 |